Spring til indhold

Hvad er Badmintontalk og hvad vil vi?

badminton nyheder fra badmintontalk.dk

Den korte version: Badmintontalk er et uafhængigt medie om og for badminton sporten. Vi er en platform der giver alle sportens interessenter en stemme. Det kombinerer vi med indsigtsfulde artikler der behandler de fleste aspekter af badminton på alle niveauer.

I Danmark er badminton godt organiseret når man sammenligner med andre lande. Alligevel er der plads til forbedring på de fleste niveauer; sportsligt, organisatorisk og kommercielt.

Badmintontalk ønsker at sætte fokus på både muligheder og trusler, styrker og svagheder i sporten. Ikke for at være krakilere, men fordi der mangler en konstruktiv kritisk stemme i badminton verdenen.

Der skal skrives om spillere – ikke bare dem du allerede kender, men også de andre og dem der muligvis bliver de næste du hepper på når du ser badminton.

Vi må huske dem vi næsten har glemt eller måske aldrig har hørt om før.

For fortidens stjerner, frivillige, organisationsfolk og sponsorer har en stor ære i at Danmark har skabt en fremtrædende position. Hos Badmintontalk mener vi at sportens historie er vigtig at kende for at forstå sportens nutid og fremtid.

Badmintontalk.dk er en del af Badminton Ventures Ltd. med hovedsæde i London. Vi udgiver også det engelske sprogede badmintonmedie Badminton Speak. Et af vores formål er at støtte spillere der arbejder hårdt og drømmer om at nå toppen, men har det svært økonomisk. Det gør vi bl.a. gennem spillerrepræsentation og en badmintonfond.

Vi tror på at sportens udvikling afhænger af ideer, indspark og initiativer fra folk der ikke er smurt ind i det politiske badminton system. Folk der tør at sige deres mening og står fast på den når tastatur-krigerne angriber.

Da Badminton Promotions blev stiftet var det med et ønske om at gøre en forskel indenfor nogle veldefinerede områder. Dem kan du læse mere om i manifestet her

Vi siger hvad vi mener og mener hvad vi siger

I blogs og andre steder udtrykker vi egne holdninger. Råt for usødet.

Det gør vi fordi vi tror på at vi får den bedste dialog og skaber de største fremskridt ved at sige tingene lige ud.

Og, ja, så er der nogen der er uenige, føler sig stødt eller trådt på. Men det må man tage med, hvis man søger forandringer.

badminton medie uafhængigt